Kerstmis staat voor de deur, en dat is voor veel mensen een enorm gezellige periode waarin je met dierbaren cadeaus gaat uitpakken rond de kerstboom, onder het genot van een heerlijk glas rode wijn en een blokje kaas. Je laat zien dat je elkaar waardeert en dat je elkaar respecteert, en dat je maar al te graag lekker eten met je dierbaren deelt, omdat samen delen een van de belangrijkste normen en waarden uit het leven is. Je leert elkaar dat je niet alleen aan jezelf moet denken, maar dat je ook anderen een hoog plekje in je leven moet gunnen. Je kleedt jezelf extra mooi aan zodat die foto’s binnen mum van tijd gelukt zijn. Stralend naast de kerstboom met alle lampjes en glinsterende kerstballen, dat is een extreem mooi decor. De foto’s, daar zal je nog jarenlang van plezier van hebben. Maar, welke schoenen trek je eigenlijk aan? De meeste mensen vergeten hun schoenen als ze nadenken over hun outfit, en dat is enorm zonde! Hieronder vind je een aantal voorbeelden, zodat je niet in paniek hoeft te raken!

Glitters, glitters en nog eens glitters

Tijdens kerst mag je gelukkig eindelijk eens uitpakken. Heb jij ook schoenen gekocht voor die ene speciale gelegenheid, maar durfde je ze nooit te dragen omdat ze nogal uitbundig en extravagant zijn? Kerstmis is dé periode waarin je ze eindelijk kan laten zien aan de buitenwereld. Je hoeft je niet langer te schamen omdat je nogal overdressed bent, tijdens kerst kan het nooit bont genoeg zijn. Glitters of pailletten, het is eigenlijk altijd feest als iemand een van deze materialen op zijn kleding draagt. Die glitters zijn top!

Sneakers voor het gemak

Sneakers zijn eigenlijk heerlijk, maar wel een beetje te casual. Maar, als je verdere outfit ook niet zo speciaal is, dan kan je het zeker overwegen om sneakers te dragen. Als je bijvoorbeeld ook nog even in de sneeuw gaat wandelen en een sneeuwpop buiten gaat maken, dan is het wel handig als je sneakers aan hebt. Dus, als je een sportief type bent, dan kan je het je zeker veroorloven om sneakers te dragen!

Biker boots voor een stoere look & feel

Kerstmis is een zoetsappig feest waarin je je liefde deelt met je naasten. Je zit samen aan het kerstdiner en je geniet van al het eten en drinken. Een manier om het wat ruiger en stoerder te maken, dan kan je kiezen voor robuuste biker boots. Op deze manier kan jij laten zien dat je niet voor de poes bent, en dat Kerstmis ook wel een rauw randje mag krijgen!

Dit vind je ook leuk