Oud & Nieuw is zonder twijfel een van de meest bijzondere momenten van het jaar. Het is de avond waar je terug kunt blikken op het jaar en met extra veel plezier kunt starten aan het nieuwe jaar. Goed eten hoort daar natuurlijk ook bij. Benieuwd naar wat voor gerechten je zoal kunt maken? Lees dan vooral verder.

Kies ervoor om de hele avond gezellig te borrelen met Spaanse tapas

Een gezellige avond borrelen en Spaanse tapas gaan hand in hand samen. Doordat deze gerechten altijd relatief klein zijn, kun je de hele avond meerdere gerechten en dus ook meerdere smaken uitproberen. Hierdoor is er ook altijd voor ieder wel wat wils. Naar wat voor soort smaken gaat je voorkeur het meeste uit op dit moment?

Vier je de jaarwisseling met een groep vrienden? Stel voor dat iedereen iets maakt

Het kan zomaar zo zijn dat je de jaarwisseling gaat vieren met een groep vrienden. Dit betekent niet dat je zelf de hele avond in de keuken hoeft te staan als het feestje bij jou wordt gehouden. Vier je de jaarwisseling met een groep vrienden? Stel voor dat iedereen iets maakt. Op deze manier kun je elkaar ook verrassen met leuke gerechtjes en wordt de avond gegarandeerd een feestje. 

Vergeet zeker niet lekkere snacks voor later op de avond

Op het gebied van het avondeten kun je vast en zeker snel een goed plan opstellen. Maar vergeet zeker niet lekkere snacks voor later op de avond. Denk hierbij aan popcorn, chips of de welbekende oliebollen. Hierdoor weet je altijd zeker dat iedereen de rest van de avond geniet van heerlijke hapjes en dat het een avond wordt om nooit meer te vergeten. 

Online kun je de nodige dosis inspiratie opdoen voor de recepten

Weet je op dit moment al wat voor soort gerechten je graag wilt gaan maken tijdens de jaarwisseling? Dan is het rond de decembermaand de hoogste tijd om daar de nodige voorbereidingen in te treffen.  Online kun je de nodige dosis inspiratie opdoen voor de recepten. Of je nu net begint met koken of al de nodige ervaring in de keuken op hebt gedaan, voor ieder niveau zijn er feestelijke ideeën online op te doen. Wel zo goed om te weten natuurlijk. Heb je op dit moment al een bepaald idee in gedachten dat je graag uit wilt gaan testen tijdens Oud & Nieuw?  

Dit vind je ook leuk