De verjaardag van de koning, dat is wel echt een feestje waard. Het koningshuis is in Nederland enorm populair, en dat komt natuurlijk door onze charismatische koning. Hij is goedlachs en is altijd in voor een gezellig feestje, en dat maakt hem natuurlijk een sympathieke vent. Jij gaat gezellig met al je vrienden naar een knalfestival om dit feestje met de rest van Nederland te vieren. Maar, wat trek je nou aan naar zo’n gaaf festival? En, wat voor items zijn nou geschikt om de oranje kleur in te verwerken? Heb je geen inspiratie, dan is het zeker aan te raden om onderstaand artikel te lezen zodat jij er als een ware fashion queen uitziet op dat festival!

Een knaloranje hoodie

In april is het nog lekker fris, en dat voel je ook als je de hele tijd buiten bent. Het is dus handig om een dikke trui (een hoodie) mee te nemen waar jij lekker in kan kruipen als de temperaturen buiten steeds verder dalen. Koop een hoodie in het knaloranje om te laten zien dat jij een trotse Nederlander bent!

Een glitter beltbag

Een sprankelende glitter beltbag is het ideale tasje voor op een festival. Deze tas knoop je op je heupen of je hangt deze over een schouder, zodat jij beide handen vrij hebt om lekker erop los te dansen en te sjansen. Jij tikt die biertjes met gemak achterover aangezien jij beide handen vrij hebt! Glitters maken het net wat specialer dan een gewone tas!

Een leren broek

Als het buiten met bakken uit de hemel komt, dan is het handig om een leren broek aan te trekken. Dit staat niet alleen onwijs stoer, maar het is ook nog eens functioneel. De leren laag stoot het water af, dus jij hebt geen last van plakkerige en kleverige benen die ijskoud worden door de harde regen. De leren broek staat niet alleen heel erg stoer, jij hebt ook gewoon goed nagedacht over alle voordelen van de broek!

Een regenjas in een felle kleur

Een regenjas is geen overbodige luxe in ons koude kikkerlandje. In Nederland heb je zo’n vier seizoenen per week, dus een regenjas die goed beschermt tegen de regen is een handig kledingstuk om bij je te hebben om een dance festival. Op deze manier kan jij zelfs in de stromende regen lekker dansen dichtbij het podium: jij laat je niet tegenhouden door een paar spetters, je bent toch niet van suiker?! Een regenjas in het knalgeel of knaloranje zal het goed doen op zo’n uitbundig festival. Jij laat zien hoe enthousiast je bent door zo’n statement piece aan te trekken!

Dit vind je ook leuk